Antena 3 Actualitate Exces de Putere. Cum erau terorizați magistrații de securiștii de la SIPA

Exces de Putere. Cum erau terorizați magistrații de securiștii de la SIPA

19 Mai 2017   •   21:37
Exces de Putere. Cum erau terorizați magistrații de securiștii de la SIPA

Avocatul Maria Vasii i-a acordat un interviu lui Adrian Ursu, în care a vorbit, în premieră, despre cum SIPA i-a afectat iremediabil viața.

Cunoscutul avocat a povestit, cu lux de amănunte, ce făceau anchetatorii SIPA și cum a avut de pătimit din cauza lor.

”Se știe public că înainte de a practica avocatura am fost judecător. Am întâlnit un lucrător al SIPA, care în sufrageria mea m-a supus la un interogatoriu crâncen. Eram tânăr magistrat, rămăsesem însărcinată cu al treilea copil, după ce am anunțat această sarcină am înțeles că au fost anumite informări către superiori. Problema era că era a treia sarcină. Toată discuția s-a purtat în jurul concepțiilor mele religioase, se credea că sarcina avea legătură cu apartenența la o sectă religioasă. Cu toată smerenia, sunt practicant ortodox. Am fost supusă unei anchete de o cruzime psihologică ieșită din comun. Acele trei ore mi-au afectat tot restul vieții. Am păstrat sarcina, dar am pierdut copilul după ce s-a născut. De 24 de ani în casa mea și în sufletul meu este o candelă aprinsă. Acesta este stigmatul meu al durerii, dublat și de decizia greșită pe care am luat-o în urma acestei anchete. Mi s-a reproșat sarcina și am rămas cu acest gând, că voi avea de ales între sentimentul maternității și cariera de magistrat. Am luat o decizie greșită, pe care o regret enorm. Am fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a nu mai rămâne însărcinată. Orele acelea de anchetă mi-au mutilat trupul și sufletul (…) Vreau să știu cine a fost călăul existenței mele” a spus Maria Vasii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close