Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Igaş s-a plimbat în mandatul său cât să ajungă la Cape Town şi înapoi

Exces de putere: Igaş s-a plimbat în mandatul său cât să ajungă la Cape Town şi înapoi

Exces de putere: Igaş s-a plimbat în mandatul său cât să ajungă la Cape Town şi înapoi
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Sep 2012   •   19:52

În ediţia de sâmbătă a emisiunii Exces de putere" de la Antena 3, Oana Stancu a dezvăluit cantitatea de combustibil consumată de Traian Igaş, în perioada mandatului său la şefia Ministerului de Interne.

La solicitarea Antenei 3, Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) informează, cu privire la cota de combustibil alocată deplasărilor ministrului Igaş în perioada septembrie 2010 - februarie 2012, că au fost consumaţi între 793 - 2.076 litri/lună, consumul mediu lunar fiind de 1.650 litri.



Un calcul simplu arată că ministrul Igaş a consumat combustibil în mandatul său cât să circule 20.000 de kilometri.
 
Contactat telefonic în cadrul emisiunii "Exces de putere", Traian Igaş a infirmat cifrele emise de M.A.I., subliniind că nu este de competenţa unui ministru de a se ocupa de logistică şi consumuld e combustibil.

Întrebat despre deplasările sale săptămânale în Pecica, judeţul Arad, fostul ministru Igaş a declarat că a folosit avionul însă nu a precizat cu ce se deplasa de la aeroportul din Timişoara până în Arad, şi înapoi.

Deputatul PNL Mihăiţă Calimente a spus la Antena 3 că două maşini plecau din Bucureşti spre Timişoara pentru a-l prelua de la aeroport pe Traian Igaş spre a-l transporta apoi în Arad, la Pecica.


Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii "Exces de putere" de la Antena 3



×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close