Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Interviu exploziv cu procuroarea Adina Florea

Exces de putere. Interviu exploziv cu procuroarea Adina Florea

Exces de putere. Interviu exploziv cu procuroarea Adina Florea
Sursa foto: foto: captura Antena 3
28 Sep 2018   •   22:57

Adrian Ursu a prezentat, vineri, la "Exces de putere", un interviu exploziv cu Adina Florea, procurorul propus la șefia Direcția Națională Anticorupție.

"Au fost chiar surse judiciare avizate, ca să folosesc un termen consacrat, în presă, cel puțin într-o parte a presei scrise, care m-au avertizat să am o mare grijă pentru că există o anume presiune, din partea procurorului general. Mi s-a spus că DNA-ul nu este DIICOT, că vor fi surprize mai mari sau mai mici, dar așa cum am spus și în secția pentru procurori nu m-am gândit niciun moment că surprizele vor fi de o asemenea anvergură", a spus Adina Florea, pentru Antena 3.

Întrebată cum i se pare că acționează Procurorul General, Augustin Lazăr, Adina Florea a răspuns:

"Din punctul meu de vedere, domnul Procuror General ar trebui să se abțină din a face orice demers. Are un interes personal evident. Dumnealui este semnatarul acestui protocol, prin urmare ar trebui să se abțină să facă orice demers. Ar putea ca acest dosar instrumentat de Parchetul General să fie instrumentat de orice altă structură, dar nu de Parchetul General", a adăugat Florea.

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close