Exces de Putere: Varujan Vosganian prezintă motivele pentru care a dorit să fie audiat în dosarul Romgaz

de G.S.    |    07 Ian 2012   •   20:03
Exces de Putere: Varujan Vosganian prezintă motivele pentru care a dorit să fie audiat în dosarul Romgaz Foto: INTACT Images

Varujan Vosganian a prezentat, în cadrul emisiunii „Exces de Putere”, la Antena 3, motivele pentru care doreşte să fie audiat în dosarul Romgaz.

„În primul rând, mi se pare neverosimil ca într-o ţară care în 2005 avea un termen de intrare în UE şi în 2007 era acolo, un întreg minister, parte a CSAT, şi una din cele mai mari companii din România, să facă un complot pentru subminarea economiei, iar în anul 2009, acestui complot să i se ofere un câmp larg de acţiune printr-o ordonanţă de urgenţă semnată de premier şi promulgată de preşedinte”, a arătat Varujan Vosganian.

„Şi mai mult decât atât, legea să funcţioneze nestingherit şi după ce legea nu mai funcţionează, brusc să apară un dosar”, a adăugat fostul ministru al Economiei.

„Eu aici am trei teme. Una. Nu a fost niciun complot. Doi. Dacă a fost un complot, e posibil ca SRI să ascundă datele, să devină parte a complotului şi să comploteze împotriva premierului sau preşedintelui şi să nu ofere date sau trei – să ofere date iar preşedintele şi premierul să ignore aceste date, devenind parte a complotului.
 

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close