x close

Exclusiv: Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă ar fi ajuns cu trupul Luizei la o mlaștină

29 Iul 2019   •   18:34
Exclusiv: Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă ar fi ajuns cu trupul Luizei la o mlaștină

Update: Timp de o oră și 20 de minute, anchetatorii s-au plimbat în diverse locații din Corabia, așa cum i-a condus acest individ. În jurul orei 16:00, au intrat în Corabia, iar apoi au refăcut pas cu pas traseul pe care acesta l-a urmat pentru a scăpa de trupul Luizei.

La DIICOT, Gheorghe Dincă a declarat că i-a aruncat trupul neînsuflețit al Luizei. 

Anchetatorii au oprit la o mlaștină din zonă, unde individul a indicat un loc, iar în urmă cu 30 de minute s-a finalizat acea reconstituire. Iar acum s-au întors la arest, potrivit unor surse.

Știrea inițială: Antena 3 a prezentat imagini în exclusivitate cu reconstituirea celor două crime de la Caracal. Criminalul Gheorghe Dincă e dus în locul tragediei.

Procurorii refac pas cu pas ultimele ore din viața celor două fetițe, Alexandra Măceșanu, care a dispărut miercuri și Luiza Melencu, care a dispărut în aprilie și de care nu s-a știut astfel nimic până la răpirea Alexandrei.

Procurorii DIICOT încearcă să refacă tot acest film înfiorător al tragediei de la Caracal.

Toate detaliile în materialul de mai jos:

 

Citeşte mai multe despre:

Gheorghe Dincă Caracal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati