Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea, mărturisiri în premieră despre relația cu fostul lider PSD

Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea, mărturisiri în premieră despre relația cu fostul lider PSD

După un an și jumătate aproape de la condamnarea primită de Liviu Dragnea, logodnica sa, Irina Tănase, a acordat un interviu in exclusivitate reporterului Antena 3 Roxana Ciucă. Irina a vorbit despre momentele grele prin care trece fostul lider PSD din cauza afecțiunilor medicale de care suferă, dar și despre relația pe care o au, despre căsătorie și dorința de a avea copii.

Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea, mărturisiri în premieră despre relația cu fostul lider PSD
Sursa foto: Foto: instagram.com/irinaalexandrat
de Dan Gabor    |    12 Sep 2020   •   00:02

- Ne-au legat multe lucruri. Cred că cel mai mult ne-au legat momentele dificile. Cred că acestea au sudat cel mai mult relația. Noi ne înțelegem foarte bine, ne completăm. Evident că voi fi atacată pentru afirmațiile pe care le fac prin prisma diferenței de vârstă. Deja știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată.

Două motive pentru care i-a rămas alături lui Liviu Dragnea în această perioadă dificilă

- Dragostea și faptul că eu știu că Liviu este nevinovat!

Despre căsătorie

- Da, ne vom căsători. Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat.

Despre copii

- Am vorbit și despre copii.

Primul lucru pe care îl vor face după ce Liviu Dragnea va fi eliberat

- Probabil primul lucru pe care îl vom face va fi să mergem acasă și să sărbătorim momentul împreună cu copiii. Nu pot să mă bucur de un weekend la munte sau la mare știind că el stă acolo și se chinuie. Și cu atât mai mult în această perioadă cu durerile pe care le are și uneori nici nu poate să vorbească.

Continuarea interviului difuzat vineri în emisiunea "Show Blitz", în materialul VIDEO:

×
Subiecte în articol: Irina Tănase Liviu Dragnea
Parteneri
Florin Cîțu, la DNA! A dat primele explicații în dosarul vaccinurilor
x close