Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv. Maestrul Tudor Gheorghe rupe tăcerea. Cum le răspunde celor care l-au atacat

Exclusiv. Maestrul Tudor Gheorghe rupe tăcerea. Cum le răspunde celor care l-au atacat

Maestrul Tudor Gheorghe le-a răspuns, duminică, în interviul acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, celor care l-au atacat recent.

Exclusiv. Maestrul Tudor Gheorghe rupe tăcerea. Cum le răspunde celor care l-au atacat
Sursa foto: foto: Antena 3
02 Feb 2020   •   22:33

"Am de făcut lucruri atât de importante încât nici nu am vrut să vorbim, nici să aducem vorbă în emisiune despre ce s-a întâmplat. Nici nu aș fi venit, dat argumentele tale, trei mi-ai spus la telefon, de ce trebuie să vin să stăm de vorbă, și mi-au plăcut foarte tare, că publicul, fanii mei au dreptul să știe poziția mea, ei chiar iubindu-mă.

Pentru cei care nu știu despre mine, aș vrea să spun că acum mi-am dat seama câte am făcut și cât de greu e. Să-ți permiți să faci nu unul, nu două, ci trei sau patru spectacole best-of din opera ta mi se pare un lucru absolut dificil. Multe spectacole am făcut. Cel la care lucrez - premiera va avea loc luna aceasta la Chișinău - se cheamă 'Risipitorul de frumuseți, volumul I'.

Mi-a fost foarte greu să selectez cele mai frumoase poeme din tot ce am scris, din toate cântecele mele care sunt peste 300. Într-un raft, 300. Sertarul al doilea nu l-am mai deschis", a mărturisit Tudor Gheorghe.

Tudor Gheorghe a explicat de ce nu are cum să fie deloc nostalgic după regimul comunist.

"Cânde am trecut din copilărie în adolescență, viața mea s-a frânt. Tatăl meu a fost condamnat politic 22 de ani. Eu cu două surori ale mele, cu mama, țărancă cu două clase, am rămas pe drumuri.

Norocul nostru a fost că în satu din care veneam oamenii îl știau pe tata, oamenii îl respectau pe tata", a povestit maestrul.

Acesta a fost motivul pentru care nu au fost dați afară din casa în care locuiau. Totuși, faptul că era copil de deținut politic îl afecta foarte mult.

"Era îngrozitor", a subliniat artistul.

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close