Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv. Prima apariție a noului ambasador al SUA la București. Ce mesaj le transmite românilor

Exclusiv. Prima apariție a noului ambasador al SUA la București. Ce mesaj le transmite românilor

Noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la București, Adrian Zuckerman, a acordat un interviu Antena 3, acesta fiind primul interviu acordat unui post de televiziune din România după numirea sa.

Exclusiv. Prima apariție a noului ambasador al SUA la București. Ce mesaj le transmite românilor
Sursa foto: foto: captura Antena 3
19 Dec 2019   •   21:22

"Îi spunem bun venit noului ambasador în România și sper din toată inima ca șederea sa în țara noastră să fie excepțională. Excepțională să fie și relația cu Statele Unite, pe care domnia sa o reprezintă și, mai ales, așa cum domnia sa o spune în această declarație, este ambasadorul care reprezintă pe președintele Statelor Unite la București și, desigur, e foarte important pe toate aceste dimensiuni ale relației cu președintele SUA și ale parteneriatului nostru strategic", a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii Sinteza Zilei.

"E o plăcere și o onoare pentru mine să fiu în România. Eu am fost născut aici și am plecat în America în 1965 și e o mare onoare să fiu primit aici în felul acesta. Îmi pare foarte bine că sunt aici", a spus Adrian Zuckerman, în exclusivitate pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adrian Zuckerman
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close