Antena 3 CNN Actualitate Primarul Daniel Băluţă, despre măsurile care se vor lua în sectorul 4 pentru Paşte: ''Am suplimentat drastic numărul de patrule!''

Primarul Daniel Băluţă, despre măsurile care se vor lua în sectorul 4 pentru Paşte: ''Am suplimentat drastic numărul de patrule!''

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre măsurile de prevenţie care se vor lua în următoarele zile. ''Am suplimentat drastic numărul de patrule. Avem programate în jur de 30 de patrule, numai de la poliţia locală, plus patrulele de la poliţia naţională, tocmai pentru a ne asigura că oamenii în seara respectivă stau acasă'', a spus Daniel Băluţă.

Primarul Daniel Băluţă, despre măsurile care se vor lua în sectorul 4 pentru Paşte: ''Am suplimentat drastic numărul de patrule!''
Sursa foto: DanielBaluta/Facebook
17 Apr 2020   •   14:13

''Cele mai importante pregătiri pe care le-am făcut au fost în primul rând la nivelul pieţelor. Vorbesc despre ziua de astăzi şi de mâine, îndeosebi. Ne-am asigurat că oamenii, comercianţii vând toate produsele în condiţii bune, că este păstrată distanţa socială şi vreau să vă spun că majoritatea covârşitoare a locuitorilor sectorului 4 au înţeles foarte bine care sunt aceste măsuri, astfel încât au fost destul de puţine abateri de la aceste reguli.

Pe de altă parte, pentru seara de Înviere am luat măsuri deosebite, în legătură cu liniştea şi ordinea publică, astfel încât circa 30 de patrule ale poliţiei locale vor veni în suportul poliţiei naţionale pentru a ne asigura că toţi oamenii stau acasă.

Majoritatea oamenilor au înţeles lucrul acesta şi se conformează. E un lucru care mă bucură nespus şi vom vedea că efectele pe termen mediu vor fi unele benefice, astfel încât într-un timp scurt vom depăşi această situaţie dificilă.

Am suplimentat drastic numărul de patrule. Avem programate în jur de 30 de patrule, numai de la poliţia locală, plus patrulele de la poliţia naţională, tocmai pentru a ne asigura că oamenii în seara respectivă stau acasă şi pentru a îi descuraja pe cei care doresc să facă altceva.

Preferăm aceste măsuri de prevenţie pentru că ele în această perioadă s-au dovedit extrem de eficiente'', a spus Daniel Băluţă, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: sectorul 4 Daniel Băluţă
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close