Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv. Şeful ANCOM, Sorin Grindeanu, clarifică teoriile conspiraţioniste 5G

Exclusiv. Şeful ANCOM, Sorin Grindeanu, clarifică teoriile conspiraţioniste 5G

Răspândirea în spaţiul on-line a unor teorii conspiraţioniste 5G va fi combătută cu o campanie de informare, pentru a le fi calmate oamenilor aceste temeri. 

Exclusiv. Şeful ANCOM, Sorin Grindeanu, clarifică teoriile conspiraţioniste 5G
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    20 Iun 2020   •   13:40

În toamnă, autorităţile vor lansa o campanie de informare a populaţiei în legătură cu tehnologia 5G, a anunţat preşedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, sâmbătă, în exclusivitate la Antena 3.

Grindeanu, şeful Autorităţii Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, asigură că tehnologia 5G nu este periculoasă pentru oameni.

"Am lansat un site, monitor-emf.ro, în care fiecare poate să vadă nivelul radiaţiilor. Nici măcar o dată în acest ultim an, nu s-a depăşit un sfert din limita maximă admisă a radiaţiilor", a declarat Sorin Grindeanu, sâmbătă, la emisiunea Income, de la Antena 3.

Telefonul, cea mai puternică sursă de radiaţii

Cea periculoasă sursă de radiaţii la care ne expunem zilnic este foarte aproape de noi, avertizează şeful Autorităţii pentru digitalizarea României.

"Cea mai puternică sursă de radiaţii la care suntem expuşi este telefonul", a spus Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii pentru digitalizarea României, sâmbătă, la Antena 3.

 


 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close