Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV. Vlad Cosma: „Domnul Onea era foarte speriat astăzi. S-a dat de gol”

EXCLUSIV. Vlad Cosma: „Domnul Onea era foarte speriat astăzi. S-a dat de gol”

EXCLUSIV. Vlad Cosma: „Domnul Onea era foarte speriat astăzi. S-a dat de gol”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    12 Feb 2018   •   22:43

Fostul deputat Vlad Cosma susține că şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, era speriat după dezvăluirile făcute.

„Domnul Onea era foarte speriat astăzi. Șeful DNA Ploiești vine și spune azi că eu am adus documentele, așa este. Dumneavoastră m-ați pus să le modific data. Onea s-a dat de gol. (...) Onea și Negulescu au devenit profesioniști în a maslui probele”, a spus Cosma, luni seară, la Antena 3.

Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plângere penală împotriva a patru procurori de la DNA Ploieşti, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, pe care îi acuză de săvârşirea infracţiunilor de compromitere a intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat.

Antena 3 a difuzat duminică seara o înregistrare în care fostul deputat PSD Vlad Cosma susţine că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor probe fabricate unor importanţi oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă.

DNA Ploieşti nu a falsificat niciodată probe şi a respectat întotdeauna legea, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea. El a spus că procurorii structurii pe care o conduce au fost avertizaţi de persoane din anturajul lui Vlad Cosma că va urma un atac, ceea ce s-a şi întâmplat, dar nu vor ceda presiunilor, chiar dacă acestea sunt din ce în ce mai agresive.

Citiți și:

Explicațiile DNA Ploiești, după dezvăluirile făcute la Antena 3: „Am fost avertizaţi de persoane din anturajul familiei Cosma că vor urma atacuri în presă”

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close