Antena 3 CNN Actualitate Executarea viceprimarului din Joseni ar putea avea legătură cu mafia lemnului

Executarea viceprimarului din Joseni ar putea avea legătură cu mafia lemnului

Executarea viceprimarului din Joseni ar putea avea legătură cu mafia lemnului
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Apr 2011   •   20:30

Execuţia viceprimarului din Harghita este o ecuaţie doar cu necunoscute! Nici un suspect reţinut, nici o urmă de arma crimei şi nimeni nu cunoaşte motivul crimei. Ultimele indicii arată că viceprimarul a apucat să-şi privească asasinul în ochi, cu câteva clipe înaintea morţii. O echipă specială de anchetatori a plecat de la Bucureşti să cerceteze ceea ce s-ar putea numi - o crimă perfectă.

Jumătate din anchetatori cercetează cabana, cealaltă pădurea. Orice indiciu, oricât de mic, le-ar fi de ajutor pentru a elucida execuţia viceprimarului din Joseni.

Fratele victimei stă nedezlipit de anchetatori. Vrea răspunsul la întrebările cine şi de ce l-a executat pe edil. Până acum, poliţiştii au descoperit doar răspunsul la întrebarea "cum?". Vineri seară, viceprimarul a oprit pentru câteva minute la cabană pentru a porni centrala termică. Vroia să-şi petreacă Paştele aici, împreună cu familia. A ieşit din beciul aflat în spatele casei, iar pe scări a dat nas în nas cu asasinul. Au fost trase patru focuri de armă, dintre care trei direct în viceprimar.

Reglare de conturi în mafia lemnului? Emeric Pal, cetăţeanul care s-a certat cu edilul anul trecut, este sigur de asta.

Alte voci susţin, dimpotrivă. Viceprimarul ar fi fost ucis tocmai pentru că devenise o piedică în calea defrişărilor ilegale.

Acum, cineva pare să fi "aranjat" un asasinat.

 

×
Subiecte în articol: executie crima viceprimar
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close