Antena 3 CNN Actualitate Experiență inedită trăită de o familie, după ce copilul de doi ani și-a închis mama pe balcon. A fost nevoie de intervenția pompierilor

Experiență inedită trăită de o familie, după ce copilul de doi ani și-a închis mama pe balcon. A fost nevoie de intervenția pompierilor

Un copil de doar doi ani, din Focșani, i-a făcut pe părinții săi să treacă prin momente de panică, vineri, fiind nevoiți să ceară ajutorul pompierilor pentru a rezolva situația.

Experiență inedită trăită de o familie, după ce copilul de doi ani și-a închis mama pe balcon. A fost nevoie de intervenția pompierilor
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    17 Iul 2020   •   18:47

Micuțul a închis-o pe mama lui pe balcon, iar apoi a mers să se uite la televizor. În tot acest timp, femeia l-a sunat pe soțul ei și l-a chemat în ajutor, fiind îngrijorată de faptul că micuțul rămăsese singur în casă și se putea întâmpla orice.

Bărbatul, care se afla în fața blocului, a urcat repede până la etajul trei, însă a descoperit că ușa apartamentului era închisă pe dinăuntru. Disperat, a solicitat imediat intervenția pompierilor.

Pompierii au reușit să intre în locuință printr-o ușă deschisă de la un alt balcon. Din fericire, micuțul nu a pățit nimic, el doar s-a uitat la televizor în tot timpul acesta.

Ce spun autoritățile

„Văzând că nu au altă soluție au sunat la 112. Imediat, au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care s-au deplasat de urgență cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime (autoscară) către locul evenimentului.

La indicațiile părinților, cu ajutorul autoscării, pompierii au reușit să intre în apartament printr-o ușă deschisă de la un alt balcon. Spre fericirea tuturor, copilul stătea liniștit și se uita la televizor”, se arată într-un comunicat al ISU Vrancea.

×
Subiecte în articol: Focșani Vrancea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close