Antena 3 CNN Actualitate Experiment Antena 3: O zi pe Serviciul de Ambulanţă

Experiment Antena 3: O zi pe Serviciul de Ambulanţă

Experiment Antena 3: O zi pe Serviciul de Ambulanţă
Sursa foto: Foto: ravemobilesafety.com
de M.Z.    |    30 Apr 2014   •   09:48

Când suni la Salvare, întotdeauna, timpul se scurge altfel. Nu există răbdare şi problema ta e întotdeauna cea mai importantă. În medie, 1.500 de persoane au nevoie, în fiecare zi, de ajutorul serviciilor de urgenţă, şi asta doar în Capitală. 


Sute de oameni trebuie să fie pregătiţi în permanenţă pentru a salva vieţile altora. Doar în Bucureşti, aproape 2.000 de oameni fac voluntariat la ambulanţă. 
 
Colegul nostru George Ciubotaru a fost şi el voluntar pentru o zi la Serviciul de Ambulanţă. 
 
Pentru medicii, asistenţii, ambulanţierii sau şoferi care lucrează la Ambulanţă, astfel de discuţii au devenit deja rutină. Zilnic, ajută oamenii aflaţi în suferinţă. 
 
În videoul de mai sus puteţi vedea cam ce înseamnă serviciul de Ambulanţă, cât de greu e să intervii în cazuri de urgenţă în Bucureşti şi cum putem să învăţăm mai mult din această meserie. Ei sunt primii care ajung atunci când cineva are probleme. Timpul parcurs până la caz este intotdeauna vital. 
 
Ambulanţa Bucureşti-Ilfov deserveşte aproape 3 milioane de oameni, cu doar 70 de echipaje şi 1.900 de voluntari. Ca să facă faţă solicitărilor, ar mai avea nevoie de aproximativ 600 de cadre medicale. 

×
Subiecte în articol: Antena 3 ambulanta
Parteneri
Crimă teribilă în fața Parcului Crângași din București
x close