Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul tinerilor din Timiș, răniți grav. Experiment nereușit cu canabis

Răsturnare de situație în cazul tinerilor din Timiș, răniți grav. Experiment nereușit cu canabis

Răsturnare de situație în cazul tinerilor din Timiș, răniți grav. Experiment nereușit cu canabis
11 Mai 2016   •   15:34

Rasturnare de situatie in cazul celor patru persoane din Timis, ranite dupa ce un televizor a explodat chiar in fata lor.

Se pare ca deflagratia a fost provocata de un experiment nereusit cu ulei de canabis. Dosarul a fost preluat de DIICOT, iar in aceasta dimineata, mai multi tineri au fost ridicati de acasa si dusi la audieri.

Sase tineri sunt acum la audieri. Unul dintre cei patru raniti era in vizorul DIICOT de aproximativ un an de zile, pentru consum si trafic de droguri. Marti, se pare ca au facut un experiment cu ulei de canabis, pentru prepararea unor droguri. Urmarile au fost dezastruase. Vaporii inflamabili care s-au imprastiat in incapere s-au aprins dupa un scurticuit care a avut loc la televizor si a urmat o explozie.

Cei patru raniti, cu varste cuprinse intre 19 si 31 de ani, au suferit arsuri grave. Tinerii au fost adusi cu elicopterul la Timisoara, iar marti seara au fost traansportati in Capitala, cu o aeronava de tip Spartan, pentru misiuni speciale.

Au arsuri de gradul 2 si 3 pe o suprafata mare de corp, de aceea prognosticul in cazul lor este rezervat. Acum, ei sunt intubati si ventilati.

Sursa: stirileprotv.ro

×
Subiecte în articol: Timis incendiu explozie canabis experiment
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close