Antena 3 CNN Actualitate Expert antidrog, după ce mama lui Vlad Pascu ar fi încercat să șantajeze martorii: "Este normal să fie condusă cu mandat de aducere"

Expert antidrog, după ce mama lui Vlad Pascu ar fi încercat să șantajeze martorii: "Este normal să fie condusă cu mandat de aducere"

Cătălin Țone, expert antidrog, a explicat, în direct la Antena 3 CNN, ce riscă mama lui Vlad Pascu, suspectată că ar fi săvârșit infracțiuni contra înfăptuirii justiției și ar fi încercat să șantajeze martorii în cauza în care este vizat fiul său. 

Expert antidrog, după ce mama lui Vlad Pascu ar fi încercat să șantajeze martorii: "Este normal să fie condusă cu mandat de aducere"
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Sep 2023   •   09:54

În această dimineață, polițiștii au efectuat percheziții la tinerii cu care Vlad Pascu se afla la mare în momentul tragediei de la 2 Mai, dar și la domiciliul mamei acestuia.

Mama tânărului este suspectată că ar fi săvârșit infracțiuni contra înfăptuirii justiției și ar fi încercat să șantajeze martorii în cauza în care este vizat fiul său. 

Cătălin Țone, expert antidrog, a explicat, la Antena 3 CNN, dacă riscă acum să fie condusă cu mandat de aducere la audieri.

"Da, este vorba despre infracțiuni contra înfăptuirii justiției, dar vorbim despre influențarea declarațiilor prin orice mijloace, constrângere, corupție, rugăminte sau orice altceva.

Citește și: Percheziții la mama lui Vlad Pascu și la prietenii acestuia! Sunt vizați adolescenți din familii bogate care se ocupau cu traficul de droguri

Da, este normal să fie condusă cu mandat de aducere, pentru desfășurarea audierilor și cercetărilor. 

Dacă nu va fi condusă, în funcție de probatoriul administrat, se va proceda plasarea ei în urmărire și se poate cere și un mandat de arestare în lipsă, pentru că vorbim despre un caz grav, un caz mediatizat și este un cumul de infrațiuni acolo.

Avem, de asemenea, și o infracțiune atipică, anume punerea la dispoziție a locuinței sau a oricărui spațiu pentru consumul de dorguri, care este pedepsită cu închisoare de la doi la șapte ani.

Discutăm despre oameni cu posibilități materiale, care cred că sunt invincibili, dar nu este așa.

Sunt și minori implicați în aceste infracțiuni, pentru că, în jurul acestui tânăr, roiau o serie întreagă de tineri, care erau preocupați în a consuma, unii erau chiar și dependenți", a spus Cătălin Țone, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu perchezitii audieri mama
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close