Antena 3 CNN Actualitate S-a stabilit viteza cu care Vlad Pascu rula în momentul accidentului de la 2 Mai | ”Expertiza arată că Pascu făcea slalom pe drum și rula în afara părții carosabile”

S-a stabilit viteza cu care Vlad Pascu rula în momentul accidentului de la 2 Mai | ”Expertiza arată că Pascu făcea slalom pe drum și rula în afara părții carosabile”

”Expertiza arată că Pascu făcea slalom pe drum și rula în afară părții carosabile”, spune avocatul Adrian Cuculis. ”Este necesară schimbarea încadrării faptei din ucidere din culpă în omor”, adaugă acesta.

de Laura Dinu    |    06 Oct 2023   •   12:22

”Expertiza în cazul accidentului de la 2 Mai arată că Vlad Pascu rula cu o viteză de peste 102km/oră la momentul impactului cu victimele.

Se conturează și mai mult ipoteza inițială asupra faptului că Pascu a plecat de la față locului având percepția că dacă nu are nicio mașină în spate care să fi văzut accidentul, ar putea să scape.

Reiese treaba aceasta și din faptul că a oprit doar câteva secunde apoi și-a continuat deplasarea”, afirmă avocatul Adrian Cuculis.

Avocatul a subliniat că „este necesară schimbarea încadrării faptei din ucidere din culpă în omor”.

Citește și: Vlad Pascu și părinții săi, trimiși în judecată pentru trafic de droguri

Mai mult decât atât, potrivit avocatului Adrian Cuculis, ”expertiza mai arată că Pascu făcea slalom pe drum și rula în afară părții carosabile”.

Pe 19 august 2023, Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan şi a lovit cu maşina un grup de tineri, doi dintre ei pierzându-şi viaţa.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu accident 2 mai
Parteneri
Descinderi DIICOT la gruparea de traficanţi Iarbă dulce
x close