Antena 3 CNN Actualitate A apărut un nou martor important în dosarul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Expertiza care face lumină

A apărut un nou martor important în dosarul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Expertiza care face lumină

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetița de 11 ani, pe trecerea de pietoni, a răspuns la întrebările anchetatorilor. Mașina de poliție cu care agentul a provocat tragedia va fi supusă unei expertize.

A apărut un nou martor important în dosarul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Expertiza care face lumină
Sursa foto: Facebook
de Roxana Ciucă    |    27 Ian 2022   •   12:28

Procurorii au vrut sa afle ce viteză avea agentul în momentul în care a accidentat-o pe fetiță și dacă mașina era într-o stare tehnică bună. Totodată, aceștia încearcă să afle ce făcea agentul în momentul impactului, încât nu le-a văzut pe fete. 

Polițistul nu a dat însă foarte multe informații în fața anchetatorilor, fiind foarte rezervat în declarațiile pe care le face. 

Mașina implicată în accident va fi dusă la RAR, pentru a fi verificată. 

Colegii polițistului i-au emis acestuia o dovadă de circulație pentru o perioadă de 15 zile, cu prelungire automată, după ce s-a decis pe numele lui suspendarea permisului de conducere. Pe de altă parte, măsura controlului judiciar presupune și interdicția de a-și exercita dreptul de a conduce. 

”Mai este încă un martor foarte important pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu și a schimbat geaca cu el. Acest coleg este de la secția 5, martorul respectiv și trebuie să vină să dea declarații de ce a făcut gestul acesta”, spune avocatul Adrian Cuculis. 

Prietena Raisei este bine și își dorește să ajute la rezolvarea cazului.

”E bine și vrea să ajute la aflarea adevărului, chiar susține cumva că vrea să fie audiată, nu în termenii aceștia, spune că vrea să vorbească cu procurorul să explice ce s-a întâmplat acolo”, mai spune Cuculis. 

×
Subiecte în articol: Raisa politist accident
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close