Antena 3 Actualitate Expertul criminolog Dan Antonescu: Lui Gheorghe Dincă îi este teamă că anchetatorii ar putea să găsească alte victime

Expertul criminolog Dan Antonescu: Lui Gheorghe Dincă îi este teamă că anchetatorii ar putea să găsească alte victime

22 Sep 2019   •   13:42
Expertul criminolog Dan Antonescu: Lui Gheorghe Dincă îi este teamă că anchetatorii ar putea să găsească alte victime
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3

Dan Antonescu, fost şef al Serviciului Omoruri, invitatul jurnalistei Mihaela Bîrzilă la News Magazines, a vorbit despre reconstituirea care a avut loc loc zilele trecute în cazul crimelor din Caracal, subliniind că pașii reconstituirii sunt necesari pentru veridicitatea afirmațiilor lui Dincă.

În cazul ororilor Caracal, expertul criminolog Dan Antonescu a subliniat că Gheorghe Dincă ar putea să aibă mai multe victime la activ.

„Gheorghe Dincă se ferește să îi ducă pe anchetatori acolo unde este Alexandra. Dacă el evită acest lucru, el se teme că anchetatorii ar putea să găsească și alte victime”, spune expertul.

„Avem de-a face cu un om care încă se bazează pe ceva care încă nu s-a descoperit referitor la întreaga lui activitate. În spatele măștii de relaxare, de dezinvoltură, trăiește cu o teamă”, a mai precizat Dan Antonescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close