Antena 3 CNN Actualitate Explicația ministrului Mediului, după postarea controversată: Prietenii mei au fost la distanță de mine

Explicația ministrului Mediului, după postarea controversată: Prietenii mei au fost la distanță de mine

Ministrul Mediului a avut o primă reacție după mesajul controversat postat vineri pe Facebook, din care mulți au înțeles că a petrecut ziua cu prietenii. Costel Alexe susține că a petrecut 1 Mai cu prietneii virtuali.

Explicația ministrului Mediului, după postarea controversată: Prietenii mei au fost la distanță de mine
Sursa foto: Costel Alexe/ Facebook
02 Mai 2020   •   11:10

”Singurii care ați sunat sunteți dumneavoastră, pentru că sunt convins că toți ceilalți au înțeles. Prietenii mei au fost la distanță de mine, cum am fost cu toții în această perioadă.

În vremea pandemiei, cel mai bun lucru e să respectăm măsurile de distanțare socială. Mi-ar fi plăcut să fim cu toții în aceeași fotografie, dar regulile sunt reguli pentru toată lumea.

Tot ceea ce putem face e să ne bucurăm de cei dragi de la distanță. Ne-am trăit zilele importante virtual, așa a fost și ziua de ieri în care am experimentat întâlnirea cu prietenii telefoni, virtuali. Nu au fost nici prieteni, nici grătar, nici mese, în pozele mele.”, a spus Costel Alexe.

×
Subiecte în articol: costin alexe
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close