Antena 3 CNN Actualitate Explicaţia primarului din Dorohoi pentru situaţia oraşului: Cod galben, cod portocaliu, cod rosu, pentru mine astea sunt nişte culori seci (VIDEO)

Explicaţia primarului din Dorohoi pentru situaţia oraşului: Cod galben, cod portocaliu, cod rosu, pentru mine astea sunt nişte culori seci (VIDEO)

Explicaţia primarului din Dorohoi pentru situaţia oraşului: Cod galben, cod portocaliu, cod rosu, pentru mine astea sunt nişte culori seci (VIDEO)
03 Iul 2010   •   10:16

Situaţie dramatică pentru localnicii din Dorohoi, ale căror case sunt acum în paragină, din cauza inundaţiilor. Oamenii  au ajuns la disperare. Din fericire însă, în zonă continuă să vină ajutoare.

Explicaţie şocantă a edilului din Dorohoi.

?Mi se transmite cod galben, cod portocaliu, cod roşu. Pentru mine astea sunt nişte culori seci. Dacă mi se transmitea că vine o viitură...?, a motivat primarul din Dorohoi.

Cu toate explicaţiile, primarul tot nu înţelege unde a greşit.

Edilul a încercat să arunce vina pe cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Aceştia spun că şi-au făcut treaba.

Prins în amalgamul explicaţiilor, primarul a încercat să iasă basma curată.

Problema de comunicare pe care o invocă edilul nu curmă nicio secundă drama familiilor care şi-au pierdut oameni dragi în urma revărsării apelor.



Foto: Antena 3

Antena 3

×
Subiecte în articol: inundatii Dorohoi primar viitura case cod edil
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close