Antena 3 CNN Actualitate Explicația funcționării vaccinului anti-Covid dată de medicul Laura Ghibu şi fiica ei de 12 ani

Explicația funcționării vaccinului anti-Covid dată de medicul Laura Ghibu şi fiica ei de 12 ani

Astrid, o fetiță de 12 ani, este fiica Laurei Ghibu, medic stomatolog român stabilit în Suedia, ne oferă explicația funcționării vaccinului anti-Covid într-un material video care a ajuns viral pe reţelele de socializare.

Explicația funcționării vaccinului anti-Covid dată de medicul Laura Ghibu şi fiica ei de 12 ani
Sursa foto: Facebook Laura Ghibu
de Claudia Popovici    |    03 Ian 2021   •   18:50

Campania de vaccinare în România este în desfăşurare însă mulţi dintre români se declară nemulţumiţi de campania de informare.

Șase din zece români se declară îngrijorați şi confuzi de pandemia de coronavirus, în timp ce doar 30% au răspuns că se vor vaccina sigur împotriva COVID, potrivit unui sondaj Avangarde privind percepțiile publice asupra pandemiei realizat in decembrie anul trecut.

Procentele diferă când vine vorba despre vaccinarea în general: 38% dintre români sunt pro-vaccinare, 20% împotrivă, iar 20% nu au o poziționare clară sau nu sunt interesați de subiect. 17% dintre respondenți nici nu au răspuns.

Dacă specialiştii nu ne-au convins de ce este important vaccinul sau cum fucnţionează el, o face Astrid, o adolescentă de 12 ani, fiica unui medic stomatolog roman stabilit în Suedia într-un material video devenit viral pe reţelele de socializare.

"După 1 oră de la postare, am fost contactată de profesorul Raffaele Bruno de la Pavia, medicul infecțiolog care a tratat primul caz de COVID în Italia și care mi-a cerut permisiunea să preia videoul pentru campania de informare asupra vaccinului în toată regiunea Lombardia.A spus că videoul va fi trimis la 10 milioane de locuitori din nordul Italiei! L-am cedat cu plăcere și GRATUIT", a spus Laurei Ghibu pe Facebook.

 

 

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close