Antena 3 CNN Actualitate Un angajat al stației GPL din Crevedia a dezvăluit ce s-a întâmplat cu câteva secunde înainte de explozie: ”Luase deja foc...”

Un angajat al stației GPL din Crevedia a dezvăluit ce s-a întâmplat cu câteva secunde înainte de explozie: ”Luase deja foc...”

Un angajat al stației GPL din Crevedia a dezvăluit ce s-a întâmplat cu câteva secunde înainte de prima explozie care a dus la o adevărată tragedie.

Un angajat al stației GPL din Crevedia a dezvăluit ce s-a întâmplat cu câteva secunde înainte de explozie: ”Luase deja foc...”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Sep 2023   •   14:50

Bărbatul susține că nimeni nu fuma, așa cum s-a vehiculat în spațiul public la scurt timp după explozie.

Reporter: Așa a fost, cum se spune, de la o țigară? 

Angajat stație GPL: Nu există. Nu fuma nimeni. Deci nu fuma nimeni! A venit șoferul cu probleme la o roată. Cu o roată înfrânată, încinsă, nu știu cum a zis. Eu i-am băgat în curte și a vorbit cu altcineva, cu alt șofer. Ce au făcut ei acolo, eu nu știu. Eu aveam grijă de curte.   

Reporter: Câți erați în total acolo, sâmbătă? Trei, patru? 

Angajat stație GPL: Mai mulți. 

Bărbatul este, în acest moment, în viață, deoarece a realizat ce urmează să se întâmple și a fugit în ultimul moment. 

Reporter: Dumneavoastră ați plecat înainte de prima explozie? 

Angajat stație GPL: Da. Înainte de prima explozie. 

Reporter: V-ați dat seama că o să explodeze? 

Angajat stație GPL: Luase foc înainte să explodeze. Vorbiți cu șefii. 

Reporter: E vina lor? 

Angajat stație GPL: Nu e vina mea. Eu sunt un simplu angajat. Ce s-a întâmplat acolo... Șefii știu ce s-a întâmplat. Doldurea Ionuţ. Eu pe el îl știu de șef, atât. 

Într-o filmare realizată cu camera ascunsă, în exclusivitate de reporterii Observator, bărbatul care a povestit ce s-a întâmplat chiar înainte de explozie spune că îi mulțumește lui Dumnezeu că este în viață. 

Între timp, încă unul dintre răniții arși în exploziile de la Crevedia a murit în această dimineață. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății.

"În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat.", a transmis Ministerul Sănătății, marți.

"Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei.", a mai precizat instituția.

Bilanțul urcă la cinci decese, în urma exploziilor de la Crevedia, iar în acest moment, în spitalele din București, se mai află 14 răniți. De asemenea, sunt transferați în străinătate 12 pacienți, dintre care cinci sunt intubați și ventilați mecanic.

×
Subiecte în articol: Crevedia explozia de la Crevedia
Parteneri
Român arestat pentru spionaj în favoarea Rusiei
x close