Antena 3 CNN Actualitate El este patronul stației GPL care a explodat la Crevedia. Tatăl lui este primarul din Caracal

El este patronul stației GPL care a explodat la Crevedia. Tatăl lui este primarul din Caracal

Proprietarul firmei care deține stația GPL din Crevedia este fiul primarului din Caracal. În timp ce edilul susține că acea stație nu mai funcționa, localnicii spun că în acea stație erau încărcate ilegal butelii de aragaz.

El este patronul stației GPL care a explodat la Crevedia. Tatăl lui este primarul din Caracal
de Ioana Ciobanu    |    27 Aug 2023   •   11:56

Această stație GPL, posibil transformată într-o parcare de cisterne GPL, aparținea unei firme numite Flagas SRL, firmă deținută majoritar de către Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea.

Firma mai are încă un asociat, Cosmin Stângă. Contactat de Antena 3 CNN, acesta a precizat că se întoarce din vacanță și că nu are nimic de declarat.

Stația GPL funcționa fără autorizație de securitate de incendiu, care a fost retrasă în luna iulie 2020. Aceasta a fost închisă în luna octombrie 2020.

Prima explozie de sâmbătă seara s-ar fi întâmplat în momentul în care era transferat GPL de la o cisternă la alta.

De asemenea, mai mulți localnici au declarat că și după retragerea autorizațiilor din 2020 au continuat să-și încarce buteliile de gaz acolo, chiar și în ultima perioadă, însă seara.

Într-un interviu pentru România TV, imediat după incendiu, Ion Doldurea, primarul din Caracal, a vorbit despre tragedia produsă la firma fiului său, Ionuţ Doldurea, ocazie cu care a făcut o declaraţie halucinantă.

Întrebat dacă știe că au murit oameni, primarul din Caracal a răspuns: "Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor".

Potrivit surselor Antena 3 CNN, SC Flagas SRl este o societate românească care comercializează en-gros și en-detail carburanți auto (inclusiv GPL), în principal în Muntenia și Moldova, are sediul în Caracal, judeţul Olt și deţine control şi asupra Dolchimex SRL, Criana Gas SRL și Motben SRL.

Figurează cu 33 puncte de lucru (unul în Dâmboviţa, la Buciumeni ), iar 8 dintre ele sunt nu sunt valide, întrucât pentru cele mai multe expiră atestatul.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close