Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a suferit arsuri pe 25% din corp, chiar în curtea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

Un bărbat a suferit arsuri pe 25% din corp, chiar în curtea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

Un electrician care lucra la un tablou electric a fost grav rănit chiar în sediul central al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din București. Bărbatul a suferit arsuri pe 25% din suprafața corpului.

Un bărbat a suferit arsuri pe 25% din corp, chiar în curtea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență
Sursa foto: Hepta
de Alex Judeu    |    03 Aug 2021   •   07:37

Electricianul a fost chemat pentru a verifica panoul electric din sediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în urma unor căderi de tensiune. Acesta făcea parte din detașamentul de pompieri Dealul Spirii. Surse Antena 3 spun că bărbatul era un profesionist în domeniu și nu avea cum să dea greș. 

Potrivit IGSU, în timp ce bărbatul lucra la panoul electric, s-ar fi produs un arc electric, în urma căruia electricianul s-a ales astfel cu arsuri grave pe față, gât și mâini. Mai exact, pe 25% din suprafața corpului. 

Bărbatul este conștient, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitală. 

Ținând cont de faptul că este un accident de muncă, în acest moment se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor exacte care au dus la producerea incidentului. 

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close