Antena 3 CNN Actualitate Explozie puternică în centrul Madridului. Cel puțin doi oameni au murit

Explozie puternică în centrul Madridului. Cel puțin doi oameni au murit

O explozie puternică a avut loc în centrul Madridului. Cel puţin două persoane au murit, iar alte zeci de persoane au fost rănite în urma deflagraţiei care a zguduit capitala Spaniei.

Explozie puternică în centrul Madridului. Cel puțin doi oameni au murit
de Georgiana Adam    |    Iulia Gorgorin    |    20 Ian 2021   •   16:44

Deflagrația puternică de la Madrid ar fi avut loc lângă un azil de bătrâni situat în centrul oraşului. 

UPDATE:

Autorităţile spaniole spun că explozia s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze

''În acest moment poliţia exclude ideea unui atentat. Autorităţile spun că ar fi vorba de o acumulare de gaze în clădirea de şase etaje din Strada Toledo. Vorbim de un edificiu care se află în vecinătatea unui azil de bătrâni şi un colegiu. La etajele la care s-a produs această deflagraţie locuiau preoţi. Unul dintre aceştia este încă prins între ruine şi doi sunt daţi dispăruţi. De asemenea, vorbim din păcate despre trei morţi confimaţi şi zeci de răniţi care sunt ajutaţi şi asistaţi la faţa locului. Zeci de ambulanţe se îndreaptă către Piaţa Toledo şi tot traficul din acea zonă a fost oprit, pentru ca autorităţile să se poată ocupa de aceşti răniţi'',  a precizat Radu Trascău, corespondent Antena 3 în Spania.

Explozia a avut loc în zona Puerta de Toledo din Madrid

''Este o zi tristă pentru Spania, pentru că iată, în plin centru din Madrid, în strada Toledo, a căzut unul dintre edificiile înalte din Madrid, de o înălţime de nouă metri. Acest edificiu din păcate este şi foarte aproape de un azil de bătrâni care pune în pericol viaţa spaniolilor care se afllă la muncă în centrul Madridului (...)  În acest moment, nu se cunoaşte numărul exact al victimelor, dar sunt foarte afectate clădirile din jur, pentru că sunt clădiri cu o vechime considerabilă, având în vedere că sunt edificii din centrul Madridului'', a transmis Radu Trascău, corespondent Antena 3.

În urma exploziei, o clădire a fost complet distrusă, potrivit imaginilor postate de spanioli pe Twitter.

Cel puţin doi oameni au murit

Potrivit El PAIS, explozia a avut loc în jurul orei trei după-amiaza, provocând cel puțin două decese, spun pompierii din Madrid.

Echipele de urgență tratează răniții pe stradă.

Cel puţin patru etaje ale unei au fost distruse în urma deflagraţiei

Ştire în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: Madrid explozie Spania
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close