Antena 3 CNN Actualitate Explozie puternică într-o casă din Roman: O femeie a murit, iar soţul ei a fost grav rănit (VIDEO)

Explozie puternică într-o casă din Roman: O femeie a murit, iar soţul ei a fost grav rănit (VIDEO)

Explozie puternică într-o casă din Roman: O femeie a murit, iar soţul ei a fost grav rănit (VIDEO)
05 Ian 2010   •   11:14

O persoană a murit şi alta a fost internată la spital, în urma unei explozii puternice care a avut loc într-o casă din oraşul Roman, judeţul Neamţ. Totul s-a produs cel mai probabil din cauza instalaţiei de încălzire, improvizată.

Imediat după explozie, zidul s-a prăbuşit chiar peste patul în care cei doi dormeau. Femeia de 60 de ani a fost îngropată în moloz. Imediat s-au aprins şi flăcările.

Vecinii au spart geamurile casei, însă le-a fost imposibil să ajungă la cei doi. După ce au stins flăcările, pompierii au reuşit să ajungă la victime. Femeia de 60 de ani era deja moartă.

Soţul victimei avea arsuri grave pe tot corpul, fiind transportat la spitalul din Roman. Pentru că prezintă arsuri şi la nivelul căilor respiratorii, medicii din Roman l-au trimis la secţia de arşi de la spitalul din Piatra Neamţ.

Între timp, poliţiştii şi pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili cum era folosită instalaţia de încălzire.

Cei doi erau debranşaţi de câţiva ani de la reţeau de gaz metan, iar instalaţia folosită era improvizată de ei. Locuinţa în care s-a produs deflagraţia e acum în pericol de prăbuşire.




Antena 3


×
Subiecte în articol: explozie casa Neamţ roman
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close