Antena 3 CNN Actualitate EXPLOZIE puternica într-un bloc de 10 etaje din Reşiţa. O persoană a murit, mai mulţi oameni au fost răniţi

EXPLOZIE puternica într-un bloc de 10 etaje din Reşiţa. O persoană a murit, mai mulţi oameni au fost răniţi

EXPLOZIE puternica într-un bloc de 10 etaje din Reşiţa. O persoană a murit, mai mulţi oameni au fost răniţi
de O.P.    |    01 Oct 2013   •   07:49

O explozie puternică s-a produs, marţi dimineaţă, într-un bloc cu zece etaje din Reşiţa. O femeie a fost găsită moartă, sub dărâmături. Alte persoane au fost rănite, iar în urma deflagraţiei locatarii au fost evacuaţi, în condiţiile în care au fost grav avariate parterul şi primele două etaje ale imobilului, unde nu se mai poate locui.

O femeie a fost găsită moartă, sub dărâmături, marţi dimineaţă, pe trotuarul din faţa blocului din Reşiţa în care a avut loc o explozie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, a declarat că femeia a fost găsită în faţa blocului, pe trotuar, sub dărâmături.Pompierii îndepărtează molozul căzut de pe bloc în urma exploziei, pentru a scoate trupul femeii, deocamdată nefiind cunoscută identitatea acesteia, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.



Ea a precizat că deocamdată nu a fost stabilită cauza exploziei, fiind posibil să se fi produs din cauza unei acumulări de gaze de la reţea sau de la o centrală termică.

Explozia a avut loc într-un bloc cu zece etaje de pe strada Republicii din Reşiţa, într-un apartament de la etajul al doilea.

În urma deflagraţiei, trei persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, fiind duse cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Reşiţa, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Reşiţa, Ancuţa Balint.

În urma exploziei toţi locatarii blocului au fost evacuaţi, în condiţiile în care au fost grav avariate parterul şi primele trei etaje ale imobilului, o parte dintre pereţi dărâmându-se, în timp ce plafonul dintre etajele doi şi trei s-a prăbuşit.

×
Subiecte în articol: explozii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close