Antena 3 CNN Actualitate Explozie puternică la un apartament din Capitală, alte 20 de apartamente au fost afectate

Explozie puternică la un apartament din Capitală, alte 20 de apartamente au fost afectate

Explozie puternică la un apartament din Capitală, alte 20 de apartamente au fost afectate
Sursa foto: Foto: layoutsparks.com
03 Mar 2012   •   21:28

În urma unei explozii puternice într-un apartament dintr-un imobil aflat pe Str. Podul Giurgiului nr. 1 din Bucureşti, alte 20 de apartamente au fost avariate, a declarat Florentin Vlaicu, subofiţer de serviciu de la Biroul de Presă şi Relaţii cu Publicul al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, informează Agerpres.
   
Potrivit acestuia, explozia s-a produs cel mai probabil din cauza unor acumulări de gaze de la o butelie, iar în urma incidentului, trei persoane au ajuns la spital cu arsuri uşoare. Explozia a devastat apartamentul, iar la celelalte 20 de apartamente au fost înregistrate defecţiuni ale uşilor şi ferestrelor.
   
'La ora 14,40 la ISU a fost primit un apel privind o explozie urmată de un incendiu la un imobil din str. Podul Giurgiului nr. 1. La faţa locului s-u deplasat două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul Pieptănari, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe de la Detaşamentul Pieptănari şi o ambulanţă de la Grozăveşti', a explicat Florentin Vlaicu.

La acţiune au participat 23 de subofiţeri ai ISU care au stins incendiul şi au scos din apartament trei victime, doi adulţi şi un copil de circa 13 ani, cărora le-a fost acordat primul-ajutor după care adulţii au fost duşi la Spitalul de Arşi, iar copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu. Toţi trei au suferit arsuri de gradul I şi II pe membre şi pe faţă, pe o suprafaţă de până în 15% din corp.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close