Antena 3 CNN Actualitate Opt case distruse şi 20 afectate în urma exploziei. Localnicii rămaşi fără case au primit adăpost la Căminul cultural din Crevedia

Opt case distruse şi 20 afectate în urma exploziei. Localnicii rămaşi fără case au primit adăpost la Căminul cultural din Crevedia

Avem informaţii de ultimă oră din ancheta care vizează exploziile din Crevedia. Anchetatorii ar fi la un pas să obţină înregistrări video cu tot ce s-a întâmplat.

de Delia Bulgaru    |    Ioana Mircea    |    29 Aug 2023   •   09:50

Se pare că anchetatorii au această pistă. Este vorba despre imaginile surprinse de camerele de supraveghere, care ar putea să îi ajute să stabilească cu exactitate de la ce a pornit incendiul în acea stație GPL.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă autoritățile vor reuși să recupereze această filmare și asta pentru că tot ce era acolo în apropiere de stație a fost distrus.

La acest moment pericolul nu a fost complet eliminat din cauza faptul că a rămas o cisternă în care se afla gaz petrolier lichefiat și din care continuă să se scurgă combustibil și la această oră. Pompierii acționează pentru a menține o temperatură potrivită pentru a nu exploda.

Citește și: Imagini exclusive cu dezastrul lăsat în urma exploziilor de la Crevedia

În total 28 de case au fost avariate, dintre acesta opt au fost complet distruse, iar locatarii acestora au fost cazați în Centrul Cultural din Crevedia, acolo unde au fost amplasate mai multe paturi de campanie și pături.

Condițiile nu sunt extraordinare, au spus unii dintre cei care au ajuns acolo, așa că au fost nevoiți să își închirieze apartamente în apropiere.

DNA a deschis două dosare penale. Anchetatorii vor să afle cine trebuia să oprească funcționarea stației GPL, după ce pompierii i-au ridicat autorizația

×
Subiecte în articol: explozii crevedia case distruse
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pe 21 mai 2024 pentru clienţi
x close