Antena 3 CNN Actualitate Exploziile de la Sighet, anchetate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La aproape o săptămână de la dezastru, NU s-a dat niciun răspuns

Exploziile de la Sighet, anchetate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La aproape o săptămână de la dezastru, NU s-a dat niciun răspuns

Exploziile de la Sighet, anchetate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La aproape o săptămână de la dezastru, NU s-a dat niciun răspuns
de O.P.    |    23 Feb 2012   •   05:39

Exploziile de la Sighetu Marmaţiei vor fi anchetate de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Procurorul general a cerut preluarea dosarului întrucât sediul firmei care distribuie gazul în localitatea maramureşeană este în Bucureşti. Procurorii au cerut ANRE verificarea întregii reţele de gaze din oraş. Anchetatorii vor analiza înregistrarea video din momentul în care a avut loc prima explozie. 

Specialiştii de la distribuţia de gaze verifică în aceste zile întreaga reţea de gaze din Sighetu Marmaţiei, aşa cum au cerut procurorii.

Deşi mare parte din reţeaua de gaze a oraşului este  finalizată de ceva timp, la recepţia oficială nu au fost invitate toate autorităţile care trebuiau să-şi dea avizul de bună funcţionare.

Şi anchetatorii s-au întors la locul exploziilor. Ei au ridicat din club sistemul de înregistrare video ce urmează să fie analizat de către experţii criminalişti.

Angajaţii companiei de gaze din oraş au fost audiaţi de procurori, care au pus şi sechestru pe documentele firmei. Cercetările vor continua şi în zilele următoare, când vor preleva mai multe probe din zona în care au avut loc cele două deflagraţii. 

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close