Antena 3 CNN Actualitate Exploziv: Gheorghe Dincă avea legături cu două rețele de trafic de carne vie

Exploziv: Gheorghe Dincă avea legături cu două rețele de trafic de carne vie

Exploziv: Gheorghe Dincă avea legături cu două rețele de trafic de carne vie
30 Sep 2019   •   21:53

Avocatul familiei Măceșanu afirmă că Gheorghe Dincă ar avea legături cu două rețele de trafic de carne vie.

"Unchiul Alexandrei a angajat o echipă de investigatori privați care au stabilit clar că Dincă nu avea legături cu o rețea de traficanți de carne vie, ci cu două.

Una de origine albaneză și o alta din Italia, zona Bari", a declarat avocatul familiei Măceșanu, la România TV.

Pe de altă parte, Tonel Pop, avocatul familiei celeilalte fete dispărute, Luiza Melencu, a declarat că au dispărut probe de la dosar. DIICOT Central nu are probele pe care le-au avut cei care au cercetat dispariția Luizei.

”Nu știu cine e mulțumit de această anchetă, poate doar DIICOT. Am rugat organele de conducere de la DIICOT, sunt foarte doamne acolo, sunt mame de copii, văd mai mult o preocupare ca să arate cât de frumoși și destepți sunt dânșii și toți ceilalți au o problemă.

De când a plecat acest dosar al Luizei, a plecat în mod negativ nu altfel. Vreau să spun că acum DIICOT Central nu are probele judiciare pe care le-au avut cei care au cercetat dispariția Luizei. Ni s-a comunicat că DIICOT Craiova nici măcar nu a primit dosarul cu probe.  Nu știu ce s-a întâmplat, dar se confirmă că și Vasilescu niște probe, care la acest moment nu se mai confirmă că sunt în dosarul mare al DIICOT Central. E o nebuloasă”, a spus Tonel Pop.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Ea este fetiţa omorâtă şi ascunsă într-o canapea, în Bucureşti
x close