Antena 3 CNN Actualitate Exploziv. Puciști din PSD, la întâlnirea de taină cu directorul SIE. Noi detalii exclusive din interior

Exploziv. Puciști din PSD, la întâlnirea de taină cu directorul SIE. Noi detalii exclusive din interior

Exploziv. Puciști din PSD, la întâlnirea de taină cu directorul SIE. Noi detalii exclusive din interior
Sursa foto: foto: captura Antena 3
07 Noi 2018   •   19:44

Alessandra Stoicescu a prezentat, miercuri la 100 de minute, care au fost invitații de marcă ai întâlnirii de taină pusă la cale de directorul SIE, Gabriel Vlase.

Astfel, pe lângă Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, au mai luat parte la "a doua sufragerie", cum a fost numită întrunirea, Marian Neacșu, Robert Cazanaciuc, dar și mai mulți liberali, printre care și Alina Gorghiu.

Într-o interveniție la Antena 3, în emisiunea 100 de minute, deputatul PSD Robert Cazanciuc a declarat că întâlnirea a fost "aproape" publică, deoarece au luat parte la ea mulți oameni.

Robert Cazanciuc a refuzat, însă, să spună unde a avut loc întâlnirea.

"Nu are nicio importanță... au fost foarte mulți oameni acolo. Nu cred că e decent să vorbesc eu despre locul în care am fost invitat la o întâlnire privată. Se știe despre întâlnire, nu a fost nimic ocult acolo. I-am dus domnului Vlase o sticlă de vin centenar, am vorbit despre Centenar, am vorbit despre lucruri frumoase", a spus Cazanciuc.

 

×
Subiecte în articol: Robert Cazanciuc 100 de minute
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close