Antena 3 CNN Actualitate Extremist ungur oprit la graniţă: România e un stat bolnav, întunecat şi rămas în urmă

Extremist ungur oprit la graniţă: România e un stat bolnav, întunecat şi rămas în urmă

Extremist ungur oprit la graniţă: România e un stat bolnav, întunecat şi rămas în urmă
Sursa foto: Foto: bnr.bg
15 Oct 2013   •   20:38

Autorităţile române i-au interzis intrarea în ţară a extremistului maghiar Laszlo Toroczkai. Acesta a încercat să intre pe teritoriul României pe 12 octombrie, dar a fost oprit la punctul de trecere a frontierei de la Salonta.

Nu este pentru prima data când Toroczkai, care este preşedintele unei organizaţii de tineret cu orientare de dreapta intitulata Miscarea Tinerilor "Cele 64 de Comitate Istorice" e interzis în Romania.

Potrivit moldonews.ro, ulterior, Toroczkai Laszlo a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa Romaniei, despre care spune ca este “un stat intunecat, bolnav, ramas in urma, in care nu se respecta statul de drept” si a adaugat ca dupa ce nu i s-a dat voie sa intre pe pamant romanesc, i-a spus fiicei sale ca ”acum o sa inteleaga de ce toata viata m-am luptat impotriva nedreptatii de la Trianon”.

Extremistul maghiar a precizat că a contactat ministerul de Externe al Ungariei, doi parlamentari Jobbik, precum şi Ambasada Ungariei de la Bucuresti, însă tot nu a reusit sa intre in Romania.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close