Antena 3 CNN Actualitate FACIAS, invitată la Festivalul Democrației din Europa. "Ne implicăm activ în comunitatea europeană"

FACIAS, invitată la Festivalul Democrației din Europa. "Ne implicăm activ în comunitatea europeană"

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a participat la Adunarea Generală a Asociației pentru Democrație Locală (ALDA), desfășurată în perioada 6-9 iunie în Etterbeek, Bruxelles.

FACIAS, invitată la Festivalul Democrației din Europa. "Ne implicăm activ în comunitatea europeană"
Sursa foto: Facebook | Facias - Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului
de Georgiana Adam    |    08 Iun 2023   •   15:44

Evenimentul anual, emblematic pentru eforturile rețelei europene, a reunit o gamă largă de actori sociali care împărtășesc o viziune comună: protejarea și promovarea drepturilor cetățenilor.

FACIAS are o rețea importantă de parteneri și colaboratori europeni, organizații cu o vastă experiență în domeniul apărării și promovării drepturilor omului și protejarea intereselor acestora în fața potențialelor abuzuri.

"Prin participarea la acest eveniment major, FACIAS continuă să se implice activ în comunitatea europeană pentru a promova interesele cetățenilor din România. În același timp, se străduiește să identifice modele de bune practici și să colaboreze cu partenerii europeni pentru a dezvolta politici care sunt mai aproape de nevoile cetățenilor.

Această participare este o etapă crucială în drumul nostru către un viitor în care cetățenii sunt protejați, informați și activi în societate. Ne așteptăm ca impactul acestei participări să se resimtă în activitățile viitoare ale FACIAS, întrucât ne străduim să ne amplificăm vocea, să consolidăm parteneriate și să promovăm drepturile cetățenilor în cadrul mai larg al democrației europene.

Înțelegem că provocările cu care se confruntă societatea noastră modernă sunt complexe și interconectate, și credem cu tărie că participarea activă a cetățenilor la procesul democratic este esențială pentru a depăși aceste obstacole.

FACIAS continuă să își asume un rol activ în îmbunătățirea democrației locale și a vieții cetățenilor români", spune FACIAS într-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: FACIAS
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close