Antena 3 CNN Actualitate Factură de 5000 de lei la gaze pentru un bărbat din Năsăud | #situationroom

Factură de 5000 de lei la gaze pentru un bărbat din Năsăud | #situationroom

Factură de 5000 de lei la gaze pentru un bărbat din Năsăud. George-Stelian Lakatos a primit o factură de peste 5000 de lei la gaze, pentru luna decembrie 2021.

 Factură de 5000 de lei la gaze pentru un bărbat din Năsăud | #situationroom
Sursa foto: Antena 3
de Gina Vacariu    |    13 Ian 2022   •   10:46

Încercăm să fim vocea poporului şi să intrăm în direct cu oamenii care ne trimit facturile de mii de lei, oră de oră, la Antena 3, în #situationroom.

"Factura este la gaze. Avem aproximativ 180 de metri pătraţi. Cum să reacţionăm? De unde să plătim? Banii ăştia sunt deja exageraţi. În trecut, am plătit 800 - 1000 de lei şi acum ne-a venit 5000 de lei. Şi nici factură plafonată nu avem.

La toţi a venit factura plafonată, la noi nu a venit.

Ce venituri să avem? De unde să putem plăit? Avem o pensie de 1000 de lei. Ce variante să avem? Să ne deconectăm şi să mergem pe lemne.

Prima dată am avut preţul la 134 de lei kilowatul, acum este de 400. Obligatoriu renunţăm la centrala pe gaz. Nu ştiu ce o să facem. Nici nu am fost notificaţi. Avem patru copii. De unde nu ştiu", a declarat George Lakatos, în direct la Antena 3.

Încercăm să aducem toate aceste cazuri în faţa opiniei publice. Tragem un semnal de alarmă, să găsim soluţii pentru ca autorităţile să se aplece asupra problemelor.

Este foarte important ca românii să fie auziţi, poate aşa autorităţile conştientizează cât de gravă este situaţia. Vom reveni, oră de oră, cu informaţii noi.

 

×
Subiecte în articol: factura #situationroom Năsăud
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close