Antena 3 CNN Actualitate Factură de șapte ori mai mare la curent electric, în București: ”Apartament cu trei camere, cu două persoane”

Factură de șapte ori mai mare la curent electric, în București: ”Apartament cu trei camere, cu două persoane”

Antena 3 a prezentat cazul unui român care a primit o factură la curent electric de 7 ori mai mare decât ceea ce a plătit până în acest moment.

Factură de șapte ori mai mare la curent electric, în București: ”Apartament cu trei camere, cu două persoane”
Sursa foto: agerpres foto
de Silvian Trandafir    |    12 Ian 2022   •   12:22

Bărbatul a primit o factură de peste 800 de lei, în condițiile în care avea plățile la zi, nu au existat penalizări, iar în lunile trecute cel mai mult a plătit până în 200 de lei. 

”Factura mi-a venit acum două zile, după termenul scadent. Adică factura mi-a venit pe 10 iar scadența era pe 7. Asta nici nu mai contează. Dar ce m-a frapat este că este așa zisa factură de regularizare. Dar această regularizare, în loc să fie pe trei luni, conform contractului, este din mai până în decembrie. Asta una la mână. 

A doua la mână, factura a fost foarte mare. Cam de 850 de lei. De obicei (plăteam, n.red.) cam 150 - 160 de lei. Apartament cu 3 camere, cu două persoane. Familie normală. 

E vorba despre corectitudinea celor care ”m-au păcălit” în momentul în care s-a făcut contractul”, a povestit bărbatul la Antena 3. 

Acesta spune că nu își permite să plătească factura, având în vedere că are o pensie mică. 

×
Subiecte în articol: factura curent electric
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close