Antena 3 CNN Actualitate Factură record: Garsonieră, un calorifer, 1.500 lei la căldură (FOTO)

Factură record: Garsonieră, un calorifer, 1.500 lei la căldură (FOTO)

Factură record: Garsonieră, un calorifer, 1.500 lei la căldură (FOTO)
Sursa foto: factura
19 Feb 2010   •   15:32
EXCLUSIV ANTENA3.RO // Deşi toată iarna nu a beneficiat de o temperatură mai mare de 19 grade în casă, un brăilean ce locuieşte într-o garsonieră a primit o factură la căldură în valoare de peste 1.500 de lei noi, adică nu mai puţin de peste 15 milioane de lei vechi! Deşi pare greu de crezut, omul a trimis pe adresa site-ului Antena3.ro şi dovada: o fotografie a facturii de agent termic pe luna ianuarie.

Povestea nu se opreşte aici: brăileanul a obţinut incredibila sumă la factura de căldură încercând practic să facă economii! Pentru că în luna decembrie a avut parte de o factură de peste 5 milioane lei vechi, s-a decis să-şi închidă unul din cele două calorifere, pentru a-şi economisi banii. Surpriză: în aceste condiţii, factura s-a triplat!

FACTURA RECORD LA CĂLDURĂ


?Eu am un apartament cu o singură cameră, iar din cele două calorifere, doar unul este deschis. Astfel mi-a venit această factură colosală. De asemenea, pe luna decembrie, când foloseam ambele calorifere, factura la căldură mi-a venit 500 de lei?, a declarat pentru Antena3.ro Cristian Răducanu. ?Am fost la Protecţia Consumatorului şi am luat un formular de reclamaţie şi l-am trimis prin fax firmei Ista România, de la care am primit factura la căldură, pe luna ianuarie, în valoare de 1.521,69lei?, a adăugat Răducanu. Mai mult, brăileanul mai spune pentru Antena3.ro că nu a avut mai mult de 19 grade în casă în această iarnă, în ciuda facturilor exorbitante primite la căldură.

Oficialii firmei Ista România au declarat că vor merge în casa brăileanului pentru a verifica starea repartitoarelor şi veridicitatea costurilor de pe factură. ?Clientul a depus vineri o plângere la noi, prin care declară că este nemulţumit de totalul costurilor la factura de căldură pe luna ianuarie. Noi am desemnat un angajat al firmei noastre, care va merge la client acasă, pentru a face o verificare?.

Te numeri printre cei care au primit facturi uriaşe? Trimite dovada pe adresa de mail [email protected] pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la aceste nereguli.

Antena3.ro





×
Subiecte în articol: factura record Brăila România căldură
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close