Antena 3 CNN Actualitate Familia Alexandrei cere ca iubitul fetei să fie verificat! De ce a refuzat tânărul să se implice în cazul dispariţiei

Familia Alexandrei cere ca iubitul fetei să fie verificat! De ce a refuzat tânărul să se implice în cazul dispariţiei

Familiile Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu cer lămuriri de la oamenii legii după ce iubiţii fetelor au fost audiaţi ultimii, în secret. Alexandru Cumpănaşu le-a cerut procurorilor să îl verifce pe tânăr pentru că, spune acesta, ar avea un anturaj suspect.

Familia Alexandrei cere ca iubitul fetei să fie verificat! De ce a refuzat tânărul să se implice în cazul dispariţiei
27 Dec 2019   •   12:22

Cazul Caracal. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata dispărută la finalul lunii iulie după ce s-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, declarată moartă de DIICOT, le-a cerut procurorilor să îl verifice mai atent pe iubitul fetei. 

În ziua dispariţiei, Alexandra Măceşanu şi tânărul urmau să se întâlnească. Una dintre prietenele Alexandrei a povestit la începutul scandalului că iubitul ei nu este din Caracal, ci din satul Reşca şi că în ziua dispariţiei, aveau amândoi treaba în oraş şi ar fi trebuit să se întâlnească, scrie spynews.ro.

Cei doi erau împreună de aproximativ un an, mai spune fata.

"Din ce ştiu eu, ea a plecat în ziua respectivă la Caracal ca să se întâlnească cu prietenul ei. Şi el este licean, dar la o altă unitate şcolară, la Liceul Industrial Caracal", preciza prietena Alexandrei.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close