Familia Alexandrei Măceșanu, cerere de ultima oră în dosarul Caracal

de S.T.    |    23 Ian 2020   •   12:52
Familia Alexandrei Măceșanu, cerere de ultima oră în dosarul Caracal Foto: Alexandra Macesanu/ Facebook

Familia Alexandrei Măceşanu cere ca dosarul Caracal să fie mutat de la Tribunalul Olt.

Părinţii fetei răpite vara trecută de Gheorghe Dincă spun că au dubii că judecata va fi una corectă.

Asta pentru că ei îl suspectează pe Dincă de legături cu judecători de la Tribunalul Olt. Şi spun că au şi probe în acest sens.

Părinţii Alexandrei vor depune în instanţă şi cereri prin care invocă excepţii de neconstituţionalitate.

 DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, el fiind acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal.

Citiți și: Ancheta în dosarul Caracal a costat 160 de mii de euro. Procurorii cer ca Dincă să fie obligat la plata cheltuielilor

Dincă şi-a transformat locuinţa din Caracal într-o adevărată închisoare, asupra căreia deţinea controlul absolut şi din care nimeni nu ar fi putut scăpa fără voia sa, fiind prevăzută cu geamuri astupate, o temniţă în beci iar în dormitor şi-a amenajat un pat de fier, sudat în perete şi prevăzut cu un lanţ metalic, folosit pentru imobilizarea victimelor, se arată în rechizitoriul întocmit de DIICOT.

Anchetatorii notează că, incapabil să lege o relaţie normală cu o persoană de sex feminin, Dincă şi-a pierdut orice respect pentru femei, care au devenit pentru el simple obiecte de satisfacere a plăcerilor sexuale.

Citiți și:

Familiile victimelor lui Gheorghe Dincă, spionate de DIICOT. Avocat: „Măsura e ilegală”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close