Antena 3 CNN Actualitate Familia Aurei Ion, audiată de procurori în ancheta tragediei aviatice din Apuseni

Familia Aurei Ion, audiată de procurori în ancheta tragediei aviatice din Apuseni

Familia Aurei Ion, audiată de procurori în ancheta tragediei aviatice din Apuseni
de S.T.    |    21 Mar 2014   •   18:40

Familia Aurei Ion a fost chemată la Parchetul General să povestească ce s-a întâmplat în ziua în care tânăra studentă şi-a pierdut viaţa.

Familia rezidentei care a murit în accidentul aviatic din Apuseni se va constitui ca parte civilă în dosar pentru ca avocaţii să poată avea acces la toate informaţiile obţinute de anchetatori.

Până acum, dintre toate instituţiile implicate în dosarul prăbuşirii avionului, doar armata a luat legătura cu familia Aurei Ion.

Primele concluzii ale anchetei privind tragedia din Apuseni. De ce s-a prăbuşit avionul


În ultimele două săptămâni, mai mulţi ofiţeri de la Jandarmerie şi de la Inspectoratul General al Aviaţiei Civile au fost audiaţi. La sfârşitul lunii trecute, la audieri au fost chemaţi şi angajaţi de la MAI şi MApN, alături de controlori de trafic aerian.

De asemenea, ROMATSA a trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte convorbirile dintre angajaţii instituţiei şi pilotul Adrian Iovan, avute înainte de momentul prăbuşirii.

Pe 20 ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa în accidentului aviatic din Munţii Apuseni.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close