Antena 3 CNN Actualitate Familia Aurei Ion se teme de schimbarea expertizei medico-legale

Familia Aurei Ion se teme de schimbarea expertizei medico-legale

Familia Aurei Ion se teme de schimbarea expertizei medico-legale
de S.T.    |    20 Mai 2014   •   12:34

Sora Aurei Ion spune că are îndoieli în privinţa refacerii expertizei medico-legale atât timp cât aceasta urmează să fie realizată de IML Cluj, cei care au refuzat iniţial să avizeze expertiza făcută la Alba Iulia.

Mai mult, familia studentei decedate în Apuseni nu doreşte ca din comisia de expertiză să facă parte şeful IML Cluj, Marius Vartic. Anchetatorii au făcut solicitarea de refacere a autopsiei pentru că rezultatele iniţiale nu au fost avizate de comisia specială de la IML Cluj.

Familia studentei a angajat la rându-i un expert care va participa la reanalizarea probelor din dosar. Recent şi Institutul Naţional de Medicină Legală a anunţat că va cere refacerea expertizei medico-legale.

Legiştii spun că doresc să stabilească foarte clar dacă rănile suferite în accident sunt cele care i-au provocat moartea.

"Vrem să se afle adevărul şi aveam încredere în expertiza care s-a făcut la Alba, a fost justificată. Cei de la Alba au dat probele necesare. La o eventuală reevaluare a acelor probe să se facă acelaşi lucru. Nu mă aştept ca expertiza să se schimbe în vreun fel. Este strigător la cer dacă ea se va schimba în vreun fel, pentru că asta înseamnă că va fi manipulată şi nu pot accepta acest lucru", a spus Mariana Ciucă, sora Aurei Ion.

×
Subiecte în articol: aura ion
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close