Antena 3 CNN Actualitate Familia copilului din filmul cu Băsescu: "Primim telefoane de ameninţare" (VIDEO)

Familia copilului din filmul cu Băsescu: "Primim telefoane de ameninţare" (VIDEO)

Familia copilului din filmul cu Băsescu: "Primim telefoane de ameninţare" (VIDEO)
Sursa foto: matusa
27 Noi 2009   •   20:37

Familia copilului care apare în filmul din campania electorală din 2004 se teme să dea mai multe detalii despre incident, după ce a primit mai multe telefoane de ameninţare. Este declaraţia mătuşii copilului, care a povestit, în studioul Observatorului, că inclusiv ea a primi un telefon în care un bărbat îi spunea să stea deoparte.

?Copilul mi-a spus acum cinci ani, dar nu l-am luat în seamă? a povestit Cecilia Gheorghe. Ea spune că motivul pentru care a contactat presa este că nu vrea ca nepotul său să fie batjocorit la TV.

?Nu accept ca imaginea nepotului meu să fie bătaia de joc a unor televiziuni. S-a profitat de acest filmuleţ. Diverse persoane l-au făcut nebun, handicapat? a spus ea.

Femeia a declarat că acum cinci ani a votat cu Traian Băsescu, pentru că, deşi copilul îi povestise incidentul, nu s-a gândit că este adevărat.



Şi Silvia Istrăţoiu, mama copilului spune că se simte ameninţată şi că îi este frică să-şi mai trimită fiul la şcoală. ?Copilul meu este traumatizat, eu am atacuri de panică? a spus femeia, prin telefon, la Ştirea Zilei.

Mama copilului spune că a fost sunată d efoarte multă lume şi că nu vrea să dea detalii despre incident, de teamă.

?Nu vreau bani de la nimeni. Nu acopăr pe nimeni. Nu mă interesează cine iese preşedinte în România. Vreau doar ca totul să se termine şi să nu îmi mai fie frică pentru viaţa copilului meu?



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu copil
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close