Antena 3 CNN Actualitate Familia femeii care şi-a aruncat fetiţa din taxi spune că ea a refuzat de fiecare dată ajutorul medicilor psihiatri

Familia femeii care şi-a aruncat fetiţa din taxi spune că ea a refuzat de fiecare dată ajutorul medicilor psihiatri

Familia femeii care şi-a aruncat fetiţa din taxi spune că ea a refuzat de fiecare dată ajutorul medicilor psihiatri
de O.P.    |    12 Oct 2012   •   05:42
Familia femeii, care a încercat să-şi omoare copilul aruncâdu-l dintr-un taxi, recunoaşte că avea nevoie de îngrijire phisologică de specialitate.

Problemele au apărut de mult timp, însă a refuzat de fiecare dată ajutorul familiei. În plus, la numai o lună după ce s-a întors din concediul maternal, şi-a dat demisia de la Curtea de Apel Oradea, unde era grefier.

Familia femeii care şi-a aruncat copilul din taxi în timpul cursei ştia de mult că ea avea nevoie de asistenţă psihiatrică. Dar de fiecare dată a refuzat să se interneze.

"Ea s-a lasat  de serviciu că nu era bine de la cap. Baiatul meu a vrut să o duca la spital dar nu a putut-o duce ca nu a vrut sa plece. Ea trebuia internata la spital sa se trateze cu capul", declară mama femeii.
Localnicii din satul natal sunt şocaţi de cele întâmplate.

Chiar şi aşa, se pare că femeia a mai încercat de două ori să-şi arunce fetiţa. Chiar sptămâna aceasta, în timp ce se afla în Băile Felix, a fost nevoie de intervenţia poliţiei după ce i-a dat micuţei să bea alcool. Fosta grefieră a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia", pentru investigaţii.

×
Subiecte în articol: probleme psihice
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close