Antena 3 CNN Actualitate Familia fetei violate de la Jean Monnet vorbeşte pentru prima dată de la incident

Familia fetei violate de la Jean Monnet vorbeşte pentru prima dată de la incident

Familia fetei violate de la Jean Monnet vorbeşte pentru prima dată de la incident
Sursa foto: Foto: sodahead.com
de M.Z.    |    09 Noi 2011   •   20:32

Familia fetei care susţine că a fost violată de profesorul de sport de la liceul Jean Monnet vorbeşte pentru prima dată despre incident. Tatăl elevei a povestit în exclusivitate, pentru Antena 3, cum s-au petrecut lucrurile şi ce efecte a avut incidentul asupra tinerei.

Bărbatul susţine că profesorul de sport a profitat de fata sa. Tânăra ar fi băut la discotecă două pahare de votcă cu suc de portocale, i s-ar fi făcut rău şi a plecat, singură, în camera de hotel.
 
"A plecat după ea. El i-a spus: intră în cameră. Ea s-a gândit că o să o ajute. Cine s-ar fi gândit că o să o abuzeze în halul ăsta? Fata n-a fost capabilă nici să se apere. I-a băgat mâna în păr. Nimeni nu a auzit, pentru că toată lumea era la discotecă", a declarat tatăl fetei, pentru Antena 3.

În plus, fetei i-a fost teamă să spună familiei despre incident, susţin părinţii. Sfătuită de colege, şi-a făcut însă curaj să vorbească abia câteva zile mai târziu.

"Mi s-a spus că nu sunt suficiente probe pentru că am apărut după cinci zile. Eu nu am fost în România. Cum am ajuns am mers şi la Poliţie şi la IML. Copilul, fiind minor, nu putea să meargă neînsoţit", mai susţine tatăl elevei, în declaraţia sa pentru Antena 3.

Omul afirmă că a avut ocazia să stea de vorbă, pentru câteva minute, cu profesorul de sport.

"Când m-am dus la şcoală, era în biroul directoarei, îşi dădea demisia. Mi-a spus că s-a îndrăgostit foarte tare şi nu şi-a mai dat seama ce face. Că acum să-i fac ce vreau. I-am spus că vreau să facă puşcărie pentru ce a făcut. E profesor şi ar fi trebuit să aibă grijă de elevi, nu să-i abuzeze", a mai precizat tatăl minorei.

Familia fetei susţine că incidentul a lăsat urme adânci asupra stării tinerei.

"Este foarte traumatizată, a mers la un psiholog. I s-a recomandat spital, am fost la un psihiatru. Este super-traumatizată de toată povestea asta. Sâmbătă a stat pe perfuzii", a adăugat aceeaşi sursă, pentru Antena 3.

Nici profesorul acuzat şi nici avocatul acestuia nu au comentat până acum afirmaţiile tatălui elevei. În faţa anchetatorilor, profesorul a afirmat că s-a îndrăgostit de fată, fără să ştie că aceasta nu a împlinit încă 18 ani.

 


×
Subiecte în articol: eleva viol profesor de sport
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close