Antena 3 CNN Actualitate FAMILIA GROAZEI. Secretele din spatele "ZÂMBETELOR CALDE"

FAMILIA GROAZEI. Secretele din spatele "ZÂMBETELOR CALDE"

FAMILIA GROAZEI. Secretele din spatele "ZÂMBETELOR CALDE"
Sursa foto: foto: agendadeiasi.ro
06 Mar 2012   •   21:47

George şi Felicia Vlădan au pozat, multă vreme, în familia perfectă. Dar realitatea era cumplită. De ani de zile, femeia era hărţuită de soţul ei. Bolnav de gelozie, voia să fie stăpânul absolut al vieţii Feliciei, iar abuzurile sexuale şi ameninţările erau instumentele de tortură folosite zilnic.

La prima vedere, nimeni nu bănuia că în spatele zâmbetului cald se ascunde o dramă. Alături de soţul ei, Felicia trăia însă de ani de zile un coşmar. Nu era lovită, dar violenţa verbală, violul şi teroarea psihică erau arme în faţa cărora cu greu mai rezista.

George avea probleme grave, dar puţini erau cei care vedeau dincolo de aparenţe. Şi la serviciu, şi acasă, reuşea cumva să pozeze în soţul perfect.

Rudele Feliciei ştiau că nu este fericită. O ştiau şi martorii ultimelor luni din viaţa familiei Vlădan. Pentru ei, George era o armă care aştepta să se descarce.

De asta se temea şi Felicia în momentul în care a decis să plece de acasă.

Cunoscuţii spun însă că băiatul trăia în teroare de când plecase Felicia. Tatăl lui pusese lacăt la frigider şi îl izolase într-o încăpere în subsolul a casei. Privea neputincios cum tatăl lui transformase camera în care lucra Felicia într-un altar sinistru.

Problemele lui George Vlădan nu erau însă noi. Nici cu fosta soţie nu avusese o relaţie normală. Era violent cu ea. Dovadă stă un dosar penal întocmit pe numele lui în 2005. Iar în ultimii ani mintea îi era din ce în ce mai tulbure. I s-a întunecat ieri, după ce a purtat o ultimă discuţie cu soţia sa.

×
Subiecte în articol: hartuire amenintari
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close