Antena 3 CNN Actualitate Familia lui Ionuţ trece printr-o nouă dramă. A fost AMENINŢATĂ pe internet după ce s-a adus în discuţie eutanasierea câinilor

Familia lui Ionuţ trece printr-o nouă dramă. A fost AMENINŢATĂ pe internet după ce s-a adus în discuţie eutanasierea câinilor

de O.P.    |    11 Sep 2013   •   05:34

 Părinţii lui Ionuţ, copilul de 4 ani care a murit sfâşiat de câini, trec printr-o nouă dramă. Tatăl băieţelului spune că a primit mai multe ameninţări pe internet, imediat după moartea lui Ionuţ.

Acestea au venit după ce au apărut primele discuţii publice legate de eutanasierea maidanezilor.  Bărbatul mărturiseşte că nu ştie dacă este în pericol şi va decide împreună cu avocatul său cum trebuie să acţioneze. În ciuda ameninţărilor, tatăl lui Ionuţ salută noua lege a maidanezilor.

Tatal lui Ionuţ spune că primele ameninţări au venit după ce Ionuţ a fost sfâşiat de maidanezi şi s-a pus în discuţie eutanasierea câinilor.

Tatăl lui Ionuţ şi-a angajat şi un avocat. Va decide împreună cu acesta ce poate face dacă ameninţările continuă.

Valentin nu poate trece însă peste drama dispariţiei fiului său. Pe pagina sa de de pe o reţea de socializare apare apare un mesaj sfâşietor.

Oamenii îşi exprimă speranţa că moartea lui Ionuţ nu va fi uitată şi că va schimba ceva în mentalitatea românilor.

×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Peste un milion de oameni protestează în Franța!
x close