Antena 3 CNN Actualitate Familia lui Victor Ponta a fost ameninţată. Acesta a cerut protecţia organelor specializate ale statului

Familia lui Victor Ponta a fost ameninţată. Acesta a cerut protecţia organelor specializate ale statului

Familia lui Victor Ponta a fost ameninţată. Acesta a cerut protecţia organelor specializate ale statului
Sursa foto: Foto: Mediafax
08 Iul 2012   •   12:14

Premierul Victor Ponta a declarat că familia sa a fost ameninţată şi că a solicitat protecţia organelor specializate ale statului, scrie Jurnalul Naţional.  "Se încheie o perioadă foarte grea. Şi familia mea a fost ameninţată. Copilul meu a fost ameninţat. N-am vrut să fac public acest lucru pentru că nu am dorit să influenţeze decizia Parlamentului", a declarat Victor Ponta, în conferinţa de presă pe care a susţinut-o alături de Crin Antonescu, după suspendarea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României.

Ponta a precizat că a informat deja organele statului de această situaţie. "Am sesizat organele statului, fără a face public lucrul acesta. Am primit protecţia necesară pentru mine şi pentru familia mea", a spus premierul.

"Nu consider că mă aflu în pericol, dar consider că violenţa de limbaj exprimată în aceste zile generează şi violenţă reală, iar apelul meu a fost către domnul Vasile Blaga, domnul Traian Băsescu că acest tip de limbaj duce la violenţă. Eu nu-l voi folosi niciodată", a conchis Ponta.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close