Antena 3 CNN Actualitate Familia Luizei, în direct la Antena 3. Bunica adolescentei: „În sufletul meu, știu că Luiza mea nu e moartă. Criminalul minte”

Familia Luizei, în direct la Antena 3. Bunica adolescentei: „În sufletul meu, știu că Luiza mea nu e moartă. Criminalul minte”

Familia Luizei, în direct la Antena 3. Bunica adolescentei: „În sufletul meu, știu că Luiza mea nu e moartă. Criminalul minte”
05 Aug 2019   •   16:12

Familia Luizei Melencu a vorbit la Antena 3 despre situația în care se află. Bunica adolescentei susține că simte că nepoata ei trăiește, în ciuda faptului că Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o și că oasele ei sunt în pădurea din apropierea locuinței sale. 

„Eu, în sufletul meu, știu că Luiza mea nu e moartă. Criminalul minte. Astea sunt alte oase, poate de animale, dar nu ale Luizei. Minte. Să spună adevărul unde e fata noastră. Ne-au ținut patru luni de zile și nu ne spun adevărul. De patru luni de zile nu mai știm nimic. Eu nu pot să trăiesc fără Luiza. Sufletul meu spune că nu e moartă”, a spus bunica Luizei. 

Mama fetei e dezorientată, nu știe ce să mai creadă, fiindcă Gheorghe Dincă a făcut numeroase declarații care se bat cap în cap, dar mai are o fărâmă de speranță și speră că își va revedea fiica vie. 

„Am vorbit cu domnul avocat, care face toate demersurile. Declarațiile criminalului sunt contradictorii. Prima dată a spus că Luiza e în viață, apoi că a omorât-o, că a aruncat-o în Olt, în Dunăre, că ar fi în pădure”, a declarat mama fetei. 

×
Subiecte în articol: familia bunica nepoata Gheorghe Dincă
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close