Antena 3 CNN Actualitate Familia Luizei Melencu, la locuința lui Gheorghe Dincă. Bunicul fetei, împins de jandarmani

Familia Luizei Melencu, la locuința lui Gheorghe Dincă. Bunicul fetei, împins de jandarmani

Familia Luizei Melencu, la locuința lui Gheorghe Dincă. Bunicul fetei, împins de jandarmani
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
16 Sep 2019   •   14:33

UPDATE Mama, mătuşa şi bunicul Luizei au decis să vină la casa lui Gheorghe Dincă, acolo unde presupusul criminal a fost adus pentru a reconstitui atacul asupra Alexandrei Măceşanu.

Oamenii sunt revoltaţi că, după cinci luni nu au nicio informație clară legat de ceea ce s-a întâmplat cu Luiza. În faţa porţii lui Gheorghe Dincă au fost incidente între bunicul Luizei şi Jandarmi. Acesta a fost bruscat şi împins într-un gard, pentru că ar fi încercat să stea în apropierea porții lui Dincă.

----------------------------

Familia Luizei Melencu a venit la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, acolo unde Dincă, inculpatul pentru omor în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, participă, luni, la reconstituirea efectuată de anchetatori. El a fost adus la Dobrosloveni şi Caracal, unde se reconstituie traseul acestuia şi al Alexandrei din ziua de 24 iulie, când fata a dispărut.

Bunicul Luizei și întreaga sa familie sunt sfâșiați de durere pentru că după atâtea luni nu au nicio informație clară legat de ceea ce s-a întâmplat cu nepoata sa.

„Nimeni nu-și dă interesul. Procurorii și-au bătut joc de noi. Nu am avut niciun rezultat. Ne omorâm singuri cu zile”, a declarat mama Luizei Melencu.

Citește Și Gheorghe Dincă, în locul în care a aruncat telefonul Alexandrei. Anchetatorii reconstituie ziua răpirii

Citește Și  Mama Luizei Melencu, sfâșiată de durere: „Dacă nu era Alexandra, cazul fiicei mele era mușamalizat. Cum trăiam noi dacă nu știam nimic?”

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close